Skip to content

Col·laboració

Sóc Rai López, desprès d’haver explicat el meu propòsit, ara és hora d’organitzar-ho tot, com ja he dit en algun moment, sóm un équip molt petit de gent els que estem treballant en el Camí a la República, pert sort, hem estat rebent molt de suport per part de moltíssima gent i us estem realment agraïts a tots.

Fàcil, instantàni, sense número de compte i a partir de 1 euro

Caixa Solidària
bizum al:

+34 643 90 18 93

Hem rebut moltes peticions de gent que ens demana un número de compte per poder col·laborar econòmicament amb la causa, mentre preparem la plataforma de Crowfunding deixem aquest a continuació. Realment no sabem com donar-vos el nostre agraïment, de veritat moltíssimes gràcies a tothom que s’ha sumat i s’està sumant a la causa.

ES24 0182 6894 2702 01 595894

Per començar tenim l’itinerari a seguir, ens falta estructurar-lo completament per poder dividir-lo en trams i facilitar l’accès a la caminata a qui vulgui o pugui participar només esporàdicament.

Estem estudiant encara què és el que ens farà falta per dur-ho a terme satisfactòriament, i contactant amb col·laboradors que ens assessoren amb les nostres idees, com per exemple la possibilitat de realitzar videos en directe durant tot el recorregut, assessorament informàtic, llocs emblemàtics per visitar, i mil coses més que se’ns escapen de les mans, i no controlem del tot, pert tant, què millor que rebre l’ajuda de qui en sap més que tú? Gràcies de tot cor.

Molts ens esteu preguntant com podeu ajudar, estem creant un grup de suport, tots els qui hi vulgueu estar podeu enviar-nos les vostres dades i contactarem amb vosaltres:

Ens han demanat també una direcció on poder fer enviaments, ja que anirem caminant no tenim direcció física, però ens han oferit lloc de recollida des del qual ens portaran el material allí on siguem durant els 35 – 40 dies que duri la marxa.

Carretera Nacional 340 km 1091 – 43894 Camarles (Tarragona) Restaurant Delta Park

Estan contactant amb nosaltres nombroses personalitats de ressò que s’ofereixen a ajudar-nos.

Historiadors que coneixen el món i els camins.

Ens han arribat correus des de França on hi ha gent que ens ofereix casa seva per menjar, dormir o descançar.

Ens ofereixen contactes per no trobar-nos sols en el recorregut, venir amb un cotxe en qualsevol moment si ens fa falta, metges, fisioterapèutes, infermers i infermeres, (catalans i francesos), tot el que pugui fer falta per dur a terme aquest propòsit, tot un poble per un mateix camí. És tant emocionant que no es pot explicar…

Sou molt grans! Som molt grans! Som Catalunya i serem República!

Gràcies infinites a tothom

Segueix el Camí a la República

WhatsApp chat